Joensuun Tanssiopiston henkilökunta

Eppu

Eeva-Maria Häyhä

Puhelin: 044 774 2436
Sähköposti: eppu.joensuuntanssiopisto@gmail.com

Aloitin tanssin harrastamisen 5-vuotiaana Sonja Tammelan balettikoulussa Lappeenrannassa, jossa tanssin klassista balettia aktiivisesti 15 vuotta. Joensuuhun  muutin vuonna 2001 tanssiterapiaopintojen perässä. Tuolloin kuviohin tulivat myös nykytanssi ja uusi tanssi. Vuonna 2006 valmistuin Pohjois-Karjalan Ammattikorkeakoulusta tanssi -ja liiketerapeutiksi sekä sosionomiksi (AMK). Tanssia, lähinnä balettia, olen opettanut kaiken ikäisille vuodesta 2007 lähtien. Vuosina 2012-2013 olen suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa.

Tunnen olevani nyt unelma-ammatissani ja pidän erityisesti lasten kanssa työskentelystä, erityislasten baletista sekä aikuisbaletin opettamisesta. Vastaan Tanssiopiston salien ja pukuhuoneiden siisteydestä sekä olen vastuussa puvustus- ja tarpeistoasioista.

Mira Merisaari

Mira Merisaari

Puhelin: 050 374 5194
Sähköposti: joensuuntanssiopisto@gmail.com

Valmistuin tanssijan ammattiin Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta vuonna 2009. Lisäksi olen suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopintoja. Olen koulutukseltani nykytanssija, mutta intohimoni ovat katutanssilajit, joita olen opettanut Joensuussa vuodesta 2009.

Joensuun Tanssiopistossa opetan pääasiassa hip hopia ja vaihtelevasti muitakin lajeja. Opettajana minulle on tärkeää avata oppilaille onnistumisen ja itsensä ylittämisen kokemuksia, sytyttää tanssin palo ja motivaatio kehittyä. Tanssin avulla olen kehittänyt itsessäni itseluottamusta, rohkeutta ja ilmaisun vapautta, mutta myös kurinalaisuutta ja päämäärätietoisuutta. Olen rempsakka ja energinen, samalla jämäkkä ja vaativakin opettaja. Huomioin jokaisen oppilaan ja pyrin antamaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja palautetta.

Tanssinopetuksen lisäksi olen Joensuun Tanssiopistoyhdistys ry:n puheenjohtaja ja vastaan opistolla tiedotuksesta ja markkinoinnista.

Nuppu

Nuppu Niemi-Henry (Rehtori)

Puhelin: 044 774 1279
Sähköposti: nuppu.joensuuntanssiopisto@gmail.com

Aloitin tanssimisen 8-vuotiaana showtanssilla. Vuosien varrella olen tanssinut monia eri tanssilajeja jazzin, nykyn, showtanssin ja dancehall reggaen lisäksi mm. hiphopia, afroa, flamencoa, funkia, balettia, lattareita ja rumbitaa. Keväällä 2005 valmistuin tanssinohjaajaksi Itä-Suomen liikuntaopistosta. Tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulussa, pääaineena jazz- ja nykytanssi, valmistuin tammikuussa 2012.

Joensuun Tanssiopistossa opetan dancehall reggaeta, jazzia, nykytanssia ja showtanssia. Tanssitunneilla minulle on tärkeää antaa oppilaille tanssiniloa, ahaa-elämyksiä ja haasteita sekä auttaa oppilaita kehittymään ja havainnoimaan omaa kehitystään jokaisen oppilaan omista lähtökohdista käsin. Musiikki ja energia sekä oman kehon kokonaisvaltainen vahvuus ovat aina läsnä tanssitunneillani.

Tanssinopetuksen lisäksi olen Joensuun Tanssiopiston rehtori ja Joensuun Tanssiopistoyhdistys ry:n johtokunnan jäsen. Vastaan Joensuun Tanssiopistolla henkilöstöasioista sekä lukujärjestykseen, ilmoittautumisiin, oppilasrekisteriin ja näytöksen organisointiin liittyvistä asioista.

yury_nettiin

Yury Spiridonov

Puhelin: 041 7067419

 

Olen Yury. Olen opiskellut tanssia Venäjällä ja Suomessa. Koulutukseni mahdollistaa monien tanssimuotojen opettamisen. Ei pelkästään olennaisimpia, kuten baletti ja nykytanssi, vaan myös tyylejä kuten karakteritanssi, paritanssi, jazz, street dance ja jne. Tanssitaidon lisäksi minulla on yhdeksän vuoden kokemus opettamisesta. Vuodesta 2009 olen työskennellyt lasten kanssa suomalaisissa päiväkodeissa, eläkeläisten parissa Naisvoimistelijat-seurassa ja Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Outokummussa balettiopettajana. Opetan normaalisti englanniksi yhdistettynä suomenkielen perusteisiin. Uskon, että kuka tahansa oppii tanssimaan, kun on hyvissä käsissä, ja haluaa todella oppia. On tärkeää tuntea olevansa tasapainossa kehonsa ja mielensä kanssa ja tanssi auttaa saavuttamaan sen.

Emma

Emma Väistö

Aloitin tanssin harrastamisen 9-vuotiaana ja sille tielle jäin. Olen tanssinut pitkään Joensuun Tanssiopistossa, jossa lajeihini kuuluvat show, dancehall reggae ja erityisesti street-lajit. Hip hopia olen treenannut yli viisi vuotta ja muitakin street-kategoriaan kuuluvia tanssilajeja on tullut kokeiltua, esimerkiksi lockingia ja breakdancea. Joensuun Tanssiopistossa opeta Hip hop Kids -ryhmää.

Minulle tanssitunneilla käyminen on aina ollut kuin terapiaa. Huonon päivän jälkeen, kun astuu ulos tanssisalista, on paha mieli unohtunut kokonaan. Haluan antaa oppilailleni tanssista samanlaisen hyvänolon tunteen!

Petra

Petra Kauppila

Valmistuin tanssijaksi Outokummun tanssinkoulutukselta vuonna 2017, minkä jälkeen päätin asettua Joensuuhun. Pikkutytöstä asti olen Nurmijärven tanssiopistolla tanssinut lajeja streetistä balettiin, mikä näkyy myös tunneillani. Joensuun tanssiopistolla opetan jazztanssia, mutta maustan tunteja hyödyntäen elementtejä myös muista lajeista. Lisäksi ohjaan vapaan liikkeen tuntia.

Tanssin parissa työskentelemisessä minulle merkityksellistä on yhdessä tekeminen ja oivaltamisen jakaminen sekä liikkeellisen itseilmaisun välittömyys. Haluan tukea oppilaitani löytämään iloa oman kehonsa mahdollisuuksista!