Ilmoittautuminen Joensuun Tanssiopistoon

 

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2019 on nyt käynnissä!

 

Syyslukukausi  pe 17.8. – su 16.12.2018
Kevätlukukausi  pe 18.1. – su 26.5.2019

 

– Kun teet ilmoittautumisen, saat vahvistuksen sähköpostiisi, että olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi. Saat vielä toisen sähköpostiviestin, kunhan olemme hyväksyneet ilmoittautumisesi haluamillesi kursseille.

– Lasku tulee joko sähköpostitse (ilmainen) tai paperilaskuna (5€) muutaman viikon sisällä ilmoittautumisesta. Eräpäivä on 14 vrk laskun lähettämisestä.

– Tanssiopiston nettisivut toimivat koulumme opinto-oppaana. Tutustu sivuihin ja koulumme käytäntöihin ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumalla hyväksyt toiminta- ja maksuehtomme. Tanssiopisto pidättää oikeuden lukujärjestyksen muutoksiin.

– Ilmoittautuessa oppilas liittyy automaattisesti Joensuun Tanssiopistoyhdistys ry:n jäseneksi (jäsenyys on ilmainen eikä velvoita mihinkään). Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistyksen jäsenyydestä tai et halua olla yhdistyksen jäsen, laita sähköpostia joensuuntanssiopisto@gmail.com.


Hinnat, alennukset, maksu- ja peruutusehdot

Lukujärjestys

Tanssilajien ja taiteen perusopetuksen esittely

 

HUOM!
Syyskaudelle 2018 ilmoittautuneet ovat varanneet oppilaspaikan automaattisesti myös kevääksi eikä uutta ilmoittautumista tarvitse tehdä. Mikäli haluat peruuttaa kevätkauden 2019, vaihdat ryhmää tai otat lisätunteja, ilmoita siitä Nupulle pe 30.11.2018 mennessä: nuppu.joensuuntanssiopisto@gmail.com.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ KEVÄTLUKUKAUDELLE 2019!