Aloitin tanssimisen 8-vuotiaana showtanssilla. Vuosien varrella olen tanssinut monia eri tanssilajeja – dancehallin, twerkin, jazzin, nykyn ja showtanssin lisäksi mm. hiphopia, afroa, flamencoa, funkia, balettia, lattareita ja rumbitaa.

Keväällä 2005 valmistuin tanssinohjaajaksi Itä-Suomen liikuntaopistosta. Tanssinopettajaksi valmistuin Savonia-ammattikorkeakoulusta (2012), pääaineena jazz- ja nykytanssi.

Joensuun Tanssiopistossa opetan tällä hetkellä dancehallia ja twerkkiä. Tanssitunneilla minulle on tärkeää antaa oppilaille tanssin iloa, ahaa-elämyksiä ja haasteita sekä auttaa oppilaita kehittymään ja havainnoimaan omaa kehitystään jokaisen oppilaan omista lähtökohdista käsin. Musiikki ja energia sekä oman kehon kokonaisvaltainen vahvuus ovat aina läsnä tanssitunneillani.

Tanssinopetuksen lisäksi olen Joensuun Tanssiopiston rehtori ja Joensuun Tanssiopistoyhdistys ry:n johtokunnan puheenjohtaja.

Vastaan Tanssiopistolla henkilöstöasioista sekä lukujärjestykseen, ilmoittautumisiin, oppilasrekisteriin ja näytöksen organisointiin liittyvistä asioista.

Sähköposti: nuppu.joensuuntanssiopisto@gmail.com (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse)
Puhelin: 050 357 3365, vain kiireelliset tapaukset, muutoin yhteydenotot sähköpostitse.