Olen valmistunut tanssitaiteen kandidaatiksi Islannin Taideyliopistosta Reykjavíkista vuonna 2021, mitä ennen sain kasvaa tanssijaksi noin 15 vuoden ajan juuri Joensuun Tanssiopistolla. Islannin tutkinnon lisäksi olen opiskellut jonkin verran pedagogisia opintoja Savonia Ammattikorkeakoulussa.
Valmistumiseni jälkeen olen saanut työskennellä tanssitaiteilijana Joensuun alueella sekä kansainvälisesti Pohjoismaissa. Ominta alaani ovat nykytanssin ja improvisaation eri tekniikat, mutta mukana on säilynyt vahva tausta jazztanssista sekä kokemusta lisäksi baletista ja streetlajeista. Tanssiopistolla opetankin pääasiassa jazztanssia ja nykytanssia, jotka tunneillani antavat myös vaikutteita toisilleen. Pyrin antamaan tilaa luovuudelle ja omaan liikekieleen tutustumiselle tuntieni raameissa, ja haluan kannustaa jokaista oman ilmaisun löytämiseen ja sen vahvistamiseen, oli laji mikä tahansa!
Minulle tanssissa näyttäytyy tärkeänä tutkiskeleva ja utelias ote liikettä kohtaan, tanssista nauttiminen sekä omien rajojensa lempeä haastaminen. Parasta on tunne omasta onnistumisesta ja oman luovuuden ruokkimisesta kokonaisvaltaisesti tanssin keinoin!
Minut tavoittaa parhaiten sähköpostin välityksellä: sannafiina@gmail.com tai puhelimitse 050-9134390.
Kuva: Gunnlöð Jóna