Joensuun Tanssiopisto ja Cat People yhdessä järjestävät Marko Taimisen hiphop workshopit Joensuussa 23.11.2019!

Joensuun Tanssiopisto ja Cat People yhdessä järjestävät Marko Taimisen hiphop workshopit Joensuussa 23.11.2019!

Joensuun Tanssiopisto ja Cat People yhdessä järjestävät Marko Taimisen hiphop workshopit Joensuussa 23.11.2019!

Marko Taiminen

on pidemmän linjan tanssija, jonka tanssiura on lähtenyt jazzista ja nykytanssista ja myöhemmin siirtynyt enemmän katu- ja kaupallisiin tansseihin. Taiminen työskentelee säännöllisesti opettajana eri tanssikouluilla opettaen streetiä ja työskentelee tanssijana ja koreografina eri artisteille ja teattereille.

Markon tyyli on energistä, voimakasta ja sisältää vahvaa ilmaisua. Erityisen tärkeää Taimiselle on keskittyä tekniikkaan, mutta ennen kaikkea löytää jokaisen omaa tyyliä ja itsevarmuutta tanssia omaa tai toisen koreografiaa. Taimisen positiivinen ja iloinen energia saa jokaisen innostumaan ja haastamaan itsensä tunneilla.

Molemmat tunnit järjestetään peräkkäisinä Joensuun Tanssiopistolla, Jukolankatu 18 A, lauantaina 23.11.2019

Commercial – avoin taso (iso sali)

klo 15.00-16.15

Kaupallinen tanssi sisältää eri tanssityylien fuusioita ja tekniikoita. Taimisen Commercial tunneilla painottuvat vahvasti hiphopin nopeus ja kaupallisen tanssin asenne ja ilmaisu luoden yhteisen kokonaisuuden. Tunnin pääpaino on koreografian harjoittelemisella ja sitä kautta oman tanssijuuden ja asenteen harjoittelemista, jota kaupallisessa tanssissa tarvitaan.

Lyrical hiphop – keskitaso (iso sali)

16.30-17.45

Lyrical hiphopissa sekoitetaan nykytanssia ja hiphopia luoden siitä enemmän tarinallista ja ilmaisullista. Nykytanssi tuo tanssiin pehmeyttä ja lattiatekniikkaa ja hiphop voimaa ja asennetta. Taimisen bravuuria on erityisesti luoda lyyriseen hiphopiin teatteri-ilmaisua. Tunnilla harjoitellaan koreografiaa, mutta erityisesti oma ilmaisu ja sen löytäminen on tunnin keskiössä.

Avoin taso sopii kaikille sekä kaikenikäisille hiphopista kiinnostuneille, aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita! Rohkeasti mukaan!

Keskitason tunti on hieman vaativampi ja se sopii hiphopia tai muuta tanssilajia harrastaneelle osallistujalle.

Hinta: 15e yksi workshop, 25e molemmat

Varaa paikkasi pian, sillä nämä viedään käsistä!

Täytämme osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 7.11.2019

Ilmoittautumiset lähetetään Nuppu Niemi-Henrylle osoitteeseen nuppu.joensuuntanssiopisto@gmail.com, kerro ilmoittautuessa:

*Nimesi
*Työpaja(t) joihin osallistut

Huom! Lasku työpajoista toimitetaan siihen sähköpostiin, josta ilmoittaudutaan.

Ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan laskun ennen työpajaa.