Nykytanssin ja baletin tiiviskurssit 30.-31.10.2021

Nykytanssin ja baletin tiiviskurssit 30.-31.10.2021

Nykytanssia ja balettia – online live tuntina eli

ope etänä valkokankaalla, tanssijat yhdessä tanssisalissa!

 

Lauantai 30.10 & sunnuntai 31.10

Klo 12.30-14.00 Nykytanssi

Klo 14.15-15.45 Baletti

Opettaja: Katri Siipola Cohen

 

Hinta: 50€/molemmat kurssit (4 x 90 min) tai 30€/ 1 kurssi (2 x 90 min)

Paikka: Tunnit Joensuun Tanssiopiston isossa salissa.

 

Opettajaesittely:

Katri Siipola Cohen valmistui ammattitanssijaksi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta vuonna 2000. Ammattitanssijan uraa hän on tehnyt täyspäiväisesti Euroopassa ja Israelissa, niin balettitanssijana (mm. Ballet Dresden) ja nykytanssijana, kuin myös tanssiteatterin puolella. Katri tanssi solistina mm. Kööpenhaminen Tivoli Baletissa, Dansk Danseteater ja Mancopy dansekompagni-tanssiryhmässä, sekä freelance tanssijana. Hän toimi myös baletin opettajana ammattitanssijoille, ja myöhemmin Israelissa baletin opiskelijoille.

Katri elää Suomessa ja Israelissa, ja hän on myös sertifioitu Ilan Lev metodin kehoterapeutti sekä Ayurveda Seed hierontaterapeutti sekä Contakids opettaja (lapsen ja aikuisen yhteinen tila fyysiselle leikille, liikkeelle, riemulle ja läheisyydelle).

Tanssi- ja liikeopetuksessaan Katri jakaa tietotaitoaan tanssin ja terapian alalta, aina klassisesta baletista ekstaattiseen tanssiin.

Tuntikuvaukset:

Nykytanssi:

Nykytanssitunnin painopisteenä ovat painovoima, liikkeen alkulähde/motiivi, orgaaninen jatkuvuus ja liikkeen laatu.

Tunti koostuu kehoa herättelevästä ja avaavasta lattiaosuudesta; spiraalinen liike ja Flying Low tekniikka, keskilattian tekniikka ja salin poikki liikkuvat harjoitukset ja lopun ohjattu improvisaatio.

 

Baletti:

Balettitunnilla keskitytään perustekniikkaan, tanssillisuuteen ja musikaalisuuteen. Huomiota annetaan kehon oikealle linjaukselle, liikkeen sulavuudelle ja elävyydelle, sekä tehokkaalle painon käytölle. Dynaamista ja liikkuvaa balettia, kehon omia rajoja kuunnellen ja kunnioittaen.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN ja kysymykset sähköpostilla:

nuppu.joensuuntanssiopisto@gmail.com

Ilmoittautuminen viimeistään ke 27.10.2021.

Lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla.