Syyslomalla järjestetään tiiviskursseja!

Syyslomalla ei tarvitse rentoutua täysin lepäämään vaan voi jatkaa rakasta harrastusta Petra Kauppilan opastuksella!

Tarjoamme kolme työpajaa viikonlopun kahdelle eri päivälle:

Lauantai-sunnuntai 19.10-20.10.2019
Opettajana Petra Kauppila

JUMPS AND TURNS / 13v + / 2 x 75 min
klo 12:15-13:30 (la ja su)

Jumps and turns -tiiviskurssilla pistetään ruotuun piruetit ja hypyt monissa eri muodoissaan. Kurssi tarjoaa monipuolisesti tanssisanastoa sekä työkaluja omaan kehittymiseen. Käytämme pääasiallisesti jazz-tanssista tuttuja tekniikoita, mutta tervetuloa mukaan myös kaikki baletin sekä nyky- ja show-tanssin harrastajat!

FLOOR WORK / 13v + / 2 x 75 min
klo 13:30-14:45 (la ja su)
Tällä tiiviskurssilla liu’utaan, kieritään, pyöritään ja kömmitään lattiatasossa nykytanssin tekniikoita hyödyntäen. Tunneilla etsitään sulavaa tuntumaa lattiatasoon ja sieltä ylös kulkeutumiseen, tehdään kevyellä otteella akrobaattisia harjoitteita sekä pidempää koreografiaa, jossa opittua päästään heti käyttämään. Ps. Tämä kurssi on hyvä lisä myös esimerkiksi katutanssin harrastajille!

OMAT TANSSIT / avoin / 2 x 75 min
klo 14:45-16:00 (la ja su)
Omat tanssit -tiiviskurssilla luodaan opettajan ohjauksessa omia koreografioita! Teemme erilaisia ohjattuja harjoitteita, joiden avulla voi luoda omaa liikemateriaalia, kokeilemme rohkeasti uusia ideoita ja saamme palautetta ja apua omien tanssien tekemiseen. Kurssille tullessa sinulla ei tarvitse olla vielä mitään valmiina. Kurssi sopii kaiken ikäisille eri tanssilajien harrastajille. Voit osallistua yksin tai kaverin kanssa.

Hinnat:

20€ / 1 tiivari (2 x 75 min)

35€/ 2 tiivaria (4 x 75 min)

50€ / 3 tiivaria (6 x 75 min)

Ilmoittautuminen mahdollisimman pian: nuppu.joensuuntanssiopisto@gmail.com

Lisätietoja opettajalta: petramkauppila@gmail.com